Änglaverkstad

Änglarna är handmålade i akryl på duk. De går under dekorationsmåleri och serien är obegränsad. Motiven varierar lite och varje tavla är unik i all sin enkelhet. Till tavlan får du även med en text jag skrev om änglar, den dagen jag fann min lilla oas här på Gamla Bryggeriet i Weinge.

"En skyddsängel ifrån hjärtat! Ängel som både symbol och andlig hjälpare har alltid stått mig väldigt nära. Jag tror att vi alla har hjälpare omkring oss om vi bara ville tro på det. En väg för våra "skyddsänglar" att hjälpa oss är t ex genom intuitionen, känslan. En annan kan vara energier de skickar eller väcker, får du energi av något eller tar det energi? Var lyhörd... så kanske du får hjälp.
          Prova att ge efter för livslusten som finns där långt inom dig. Släpp alla krav och måsten för en stund. Sparka i vågornas skum vid havet och strunta i all sand som fastnar på dina nytvättade byxor. Hoppa glädjeskutt mitt inne på köpcentret om du känner för det, utan att bry dig om vad andra tycker... säkert är att du glädjer en annan själ bara genom att le mot en okänd människa. Och när livsenergin strömmar genom din kropp... upplev den, känn efter... kan du göra så den väcks igen!?! Klart du kan... följ din intuition.

Änglar finns dom? Javisst gör de det. De hjälper oss som tror på dem. Dessutom kan vi ju vara skyddsänglar för varandra - i kärlek, frihet & glädje!"


Ur en konstnärs tankar... av Leja - Lena Lindén Jacobsson

Fler artiklar:

- Hjärtan med budskap
- Hängen med "Kloka ord"
- Rakubränd keramik - ljusstake m hjärta
          små saltkar
          olivhjärtan
          vättar
- Guldänglar med patinerad målning
- Småtavlor för vinälskare & hemmet
m m, m m.....